Kaos i Aalborg Storcenter: Nu flyder det over med vrede henvendelser

Foto: Google Maps
Det var langt fra tilfredse gæster, der forlod centret søndag.

Mest læste i dag

Da Alexander Husum, et velkendt ansigt fra YouTube, annoncerede sit Meet'n'Greet i Aalborg Storcenter, var forventningerne høje. Men virkeligheden overgik alle forventninger, da næsten fire gange så mange fans som forudset strømmede til centeret for at få et glimt af deres idol.

Arrangementet, der var en del af Konfirmandernes Dage, blev hurtigt centrum for en uforudset folkefest. Med en forventning om 1.000-1.500 deltagere, blev centerchef Niels Adolfsen og resten af Aalborg Storcenter taget på sengen, da over 5.500 entusiastiske fans dukkede op for at møde Husum.

Den overvældende interesse skabte lange køer gennem shoppingcentret, med nogle fans der rapporterede om ventetider på op til syv timer.

Frustrationen var til at føle på sociale medier, hvor deltagere udtrykte deres skuffelse over arrangementets håndtering.

"Fuldstændig vanvittigt ''system'' I havde derude! Vi kom 10.30 og var nummer 670, og min kæreste og barn står stadig i kø nu 18.07. Det er under al kritik, at der ikke er mere styr på det!" skrev en vred gæst i Facebook-opslaget.

Til trods for kritikken, stod centerchefen fast ved, at arrangementet var en succes.

Adolfsen understregede Husums popularitet som årsagen til de lange køer og sagde til TV 2 Nord, at "det er jo fuldstændig vanvittigt". Han afviste kritikken med en humoristisk bemærkning om, at det ikke er muligt at klone Husum for at imødekomme den enorme efterspørgsel.

Selvom arrangementet skabte frustration blandt nogle, var der også mange fans, der forlod Aalborg Storcenter med et smil på læben og en autograf i hånden.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig