Karen besøgte sit sommerhus i Klitmøller: Blev rystet over hvad hun opdagede

Af: Mie M.B

|

04/12/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De ubudne gæster havde efterladt sig noget af en overraskelse

Mest læste i dag

Karen Novak Knudsen står over for en usædvanlig kriminalgåde, da hendes sommerhus i Klitmøller er blevet gerningsstedet for uventet indtrængen. Mens hun humoristisk sammenligner det med Palme-mordet, er der en undertone af alvor i sagen, da ubudne gæster har forårsaget skader og efterladt spor af deres ophold. Det fortæller TVMidtvest.

Efter at have opdaget fremmede håndklæder, kondompakker og tegn på brug af brændeovnen, viser det sig nu, at der er sket yderligere skader på huset. Brændeovnen er i stykker, der er et hul i trægulvet og mindre brandskader er blevet påvist. Karen Novak Knudsen udtrykker sin bekymring over, hvad der kunne være sket, hvis der var gået ild i huset, men også hvis hun nu havde befundet sig i huset.

- Det er utrygt, det er grænseoverskridende. Jeg har nogle gange været deroppe alene uden min mand, men nu ved jeg ikke længere, om der måske er nogen i huset, når jeg kommer. Så det er slut nu, siger hun.

Sommerhusejeren mener, at de ubudne gæster sandsynligvis har brugt en nøgle til huset, som normalt opbevares i en nøgleboks med kode. Nøgleboksen blev installeret af hendes tidligere udlejningsbureau, og hun har nu fjernet nøglen og koden af frygt for gentagne besøg.

Mens sagen endnu ikke er anmeldt til politiet, overvejer Karen Novak Knudsen at skifte låsen. Hun spekulerer på, hvem de mon kunne være, alt fra rengøringspersonale til hjemløse eller surfere, der muligvis har fundet huset åbent.

Fremover vil det dog blive mere udfordrende at få adgang til huset, og Karen Novak Knudsen overvejer endda at efterlade en besked til eventuelle gæster på døren. 

- Der skal stå, at han ikke kan komme ind, men at der er en bunke brænde til ham på terrassen, han så kan bruge et andet sted, siger Karen Novak Knudsen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig