Karsten og Janni Ree satte huset til salg for 120 millioner kroner: Nu er der nyt

Nyheder
Foto: Jokum Tord Larsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jokum Tord Larsen/Ritzau Scanpix
Nu fortæller Janni Ree, hvordan det går med at få solgt huset.

Mest læste i dag

I september måned satte Karsten og Janni Ree deres imponerende villa på Strandvejen i Vedbæk til salg, men der er endnu ikke nogen, der har bidt på krogen.

Den luksuriøse villa, der ligger med udsigt til Øresund og er 527 kvadratmeter, har været Karsten Rees hjem i flere år, og faktisk har han haft hjem i Vedbæk i hele 70 år.

Det faktum, kombineret med den høje pris, har gjort, at Janni har haft sin skepsis omkring, at parret kommer til at flytte derfra.

Og det ligger da heller ikke i kortene, at det kommer til at ske lige foreløbigt.

Sådan skriver SE og HØR.

Janni Ree fortæller til SE og HØR, at Karsten kæmper en brav kamp for at holde haven, og at hun ikke tror, at parret kommer til at flytte ud.

Den tidligere forsidefrue fortæller yderligere, at hun bestemt ikke har nogen problemer med at blive boende, og at hun er glad for at være der:

"Karsten er glad for at kunne gå i garagen, køre rundt på sin traktor, han slår græs med, og nusser rundt – det er hele hans liv", siger hun og tilføjer:

"Jeg har også to hunde, der elsker deres have, det er jo deres park, og jeg kan også godt selv lide at sidde og kigge ned på vandet og hygge der hele sommeren. Så vi har overhovedet ikke travlt. Vi er glade for at være der."

Huset er stadig til salg hos Eltoft Nielsen, hvor det står til salg til 120 millioner kroner.

I videoen herunder kan du i introen få et glimt af den imponerende villa.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig