Karsten Ree fik konstateret demens: Nu taler han ud for første gang

05/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
78-årige Karsten Ree sætter nu ord på hele situationen.

Mest læste i dag

Det er snart ved at være en måneds tid siden, at Janni Ree kunne dele den triste meddelelse om, at hendes mand gennem mange år, Karsten Ree, var blevet ramt af demens.

Det skrev hun i en pressemeddelelse på Instagram på daværende tidspunkt:

“Som tidligere kommunikeret er Karsten i gang med et længere udredningsforløb. Som en del af dette er det desværre blevet konstateret, at han lider af demens.”

Til trods for at Karsten Ree har fået konstateret den forfærdelige sygdom, så holder han ikke igen med at komme ud af døren.

Sætter ord på sygdommen for første gang

I går, mandag, var han og fruen nemlig at finde ved Rungstedprisen i Rungstedlund. Det skriver SE og HØR, der fik Karsten Ree til at sætte ord på sit helbred for allerførste gang siden konstateringen af demens:

“Jeg har det simpelthen meget godt, men jeg er træt. Jeg bliver hurtigt træt af at tale, høre tale og folk som taler i munden på hinanden”, udtalte han og fortsatte:

Han tilføjede hertil, at han stadig husker godt, men at han til tider har problemer med korttidshukommelsen.

Den evigt populære forretningsmand fortalte yderligere til SE og HØR, at han var chokeret over, at han bare kunne sove i flere døgn uden rigtig at være vågen.

Ændrer ikke planerne

Til trods for at Karsten Ree har fået demens, så stopper det ham ikke i at komme rundt omkring.

Allerede om en måneds tid skal han nemlig til Afrika, og i den forbindelse viste den 78-årige herre, at han i hvert fald ikke har mistet sit glimt i øjet:

“Hvis jeg ikke oplever det der igen, hvor jeg falder bort og sover i tre dage. Det er sgu ikke godt. Så vil de tvinge mig på business class, og det gør fandme ondt”, sagde han om Afrika-turen

Anbefalet til dig