Karsten Ree har truffet stor beslutning: Trækker sig tilbage

Nyheder
Foto: Jokum Tord Larsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jokum Tord Larsen/Ritzau Scanpix
Nu er det slut.

Mest læste i dag

Man siger, at alt godt har en ende.

DBA-milliardæren, Karsten Ree, har nu officielt trukket sig tilbage fra sin aktive rolle i familiens milliardkoncern.

Den 78-årige rigmand har besluttet, at tiden er inde til at overdrage stafetten til næste generation, hvorfor der nu bliver taget hul på et nyt kapitel.

Sådan skriver Finans.

"Jeg synes, tiden er rigtig til at tilpasse vores strukturer. Vores evne til at kommunikere vores strategi og styrker som familiekontor kræver en anden og mere gennemsigtig struktur. Samtidig er det et godt og rigtigt tidspunkt for mig til at træde et skridt tilbage og følge lidt mere med fra sidelinjen," udtaler Karsten Ree til mediet.

En ny Ree i front

Selvom Karsten Ree nu træder tilbage, så forbliver efternavnet alligevel på posten som formand. Det er nemlig hans søn, Christian Ree, der kommer til at overtage det store ansvar.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Karsten Ree sidste år blev diagnosticeret med demens.

"Som tidligere kommunikeret er Karsten i gang med et længere udredningsforløb. Som en del af dette er det desværre blevet konstateret, at han lider af demens," skrev hans hustru, Janni Ree, på Instagram i sommeren 2022. Hun bad i samme ombæring om ro, så han kunne fokusere på sit helbred.

Karsten Ree har gennem årene kæmpet med flere helbredsproblemer, men trods et par udfordringer har han fortsat arbejdet og forberedt et generationsskifte for sine virksomheder.

I slutningen af 2022 overførte Karsten Ree ejerskabet af de bagvedliggende holdingselskaber til sine tre sønner, Christian, Oliver og William.

Holdingselskaberne fungerer som Ree-imperiets økonomiske fundament med trecifrede millionbeløb i egenkapital.

Karsten Ree blev milliardær, da han solgte Den Blå Avis og Bilbasen til den amerikanske it-koncern eBay for 2,1 milliarder kroner for 13 år siden.

Siden da har han investeret millioner af kroner i selskaber verden over og fortsat med at udvide sit forretningsimperium.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig