Karsten Ree i stor satsning

Nyheder
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Nu er der nyt om Karsten Ree.

Mest læste i dag

I september måned satte Karsten og Janni Ree deres imponerende villa på Strandvejen i Vedbæk til salg, men der er endnu ikke nogen, der har bidt på krogen.

Den luksuriøse villa, der ligger med udsigt til Øresund og er 527 kvadratmeter, har været Karsten Rees hjem i flere år, men alt tyder på, at Ree-parret bliver boende lidt endnu.

Selvom Karsten Ree ikke får penge ind på kontoen grundet et hussalg lige foreløbigt, så har det ikke stoppet ham fra at satse.

Det er nu kommet frem, at DBA-milliardæren og hans familie har satset stort på energilagringsbranchen ved at investere i det nystartede firma Ress, som fokuserer på løsninger for storskala-batterier.

Den ligger i samme boldgade som deres tidligere investering i WS Technicals, der er en anden spiller i litiumbatteri-markedet.

Sådan skriver Energi Watch.

Virksomheden, Ress, som står for 'racked energy storage systems', har til formål at facilitere opbevaring af grøn energi fra sol og vind - et område hvor der forventes en eksplosiv vækst.

Energilagring anses som nødvendigt for at nå de globale klimamål, og det internationale energiagentur (IEA) estimerer, at behovet for lagringskapacitet skal stige betydeligt - op til 44 gange inden 2030.

”Det her med lagring af grøn energi bliver fuldstændigt afgørende for, at energisystemet hænger sammen,” siger Peter Smedegaard, der er direktør og medstifter af Ress, som altså peger på, at de rammer lige ind i en trend.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig