Kasper Schmeichel med stor afsløring: Derfor glæder han sig ekstra meget

09/7/21 06:02

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
På pressemødet i går, afslørede Kasper Schmeichel en helt særlig årsag til, at det bliver ekstra dejligt at komme hjem til familien.
I seks uger har det danske landshold nærmest været isoleret fra omverden, da de har koncentreret sig om EM - det betyder at der ikke har været nogen direkte kontakt til familien og at spillerne har befundet sig i deres egen boble.    Men nu har EM-eventyret nået vejs ende, da Danmark tabte i semifinalen mod England onsdag.   Derfor kunne landsholdet se frem til en genforening med familien igen torsdag, hvor de efter pressemødet igen kunne vende hjem. På pressemødet afslørede Kasper Schmeichel en stor nyhed og helt særlig årsag til, at han glæder sig ekstra meget til at vende hjem denne gang. Det skriver TV 2 Sport.
Han er nemlig blevet far igen for tredje gang, til en lille datter, som han nu skal hjem og lære at kende.    Kasper Schmeichel er gift med Stine og i forvejen har parret to børn - en søn født i 2010 og en datter født i 2012. Og nu har de altså endnu en lille ny i familien.

Glædeligt gensyn og svært farvel 

"Jeg har en lille nyfødt datter derhjemme, som jeg ikke rigtig har lært at kende endnu. Der bliver dejligt at komme hjem og se mine børn og min kone. Bare være lidt sammen med familien," lød det fra Kasper Schmeichel på pressemødet.    Schmeichel var dog ikke den eneste, der kunne glæde sig over at skulle hjem til et nyt familiemedlem. Også Anders Christiansen kunne se frem til at lære sin lille nye datter at kende - i starten af EM-slutrunden fik han en fridag for at se sin nyfødte datter. 

Schmeichel og hans kone Stine har i forvejen to børn.

Men uanset familieforøgelse eller ej, så lød meldigen fra flere spillere, at de glædede sig meget til, at komme hjem til deres familier igen - også selvom nederlaget til England stadig spøger. 

Dog betyder gensynet med familien også et farvel til truppen - og det er også et svært farvel.

"Mit bedste minde er det her land og den her trup. Det siger meget, at vi har været sammen i seks uger, men at vi stadig ikke er klar til at sige farvel. Den støtte, vi har fået, oplever du sjældent i dit liv. Det vil jeg tage med mig for evigt," lyder det fra Kasper Schmeichel.