Kasper Schmeichel tager afstand: De skulle skamme sig

20/7/21 12:35

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Kasper Schmeichel er langt fra tilfreds med de citater, der nævnes på sociale medier.

Det er nu ni dage siden, at Italien og England tørnede sammen i EM 2020-finalen, der blev vundet af Italien efter en intens straffesparkskonkurrence.

Det faktum at Italien vandt, var der mange fodboldelskere verden over, der var glade for, særligt da de ikke mente England fortjente det grundet deres fans og måden de gik videre på mod Danmark.

En af dem der virkede til at følge trop, er landsholdsmålmand Kasper Schmeichel, der på sociale medier er citeret for at have meldt ud, at han var glad for, at England ikke vandt.

Ordret skulle Kasper Schmeichel være citeret for at sige følgende:

“Jeg er ligeglad med, at Italien vandt, men jeg ville ikke have England til at vinde på grund af den dårlige dom i vores semifinale. Mit hjerte bløder stadig, fordi jeg personligt oplevede, at Sterling filmede. Det var klar film,” lyder det ifølge citater på sociale medier fra Kasper Schmeichel.

Ifølge målmanden selv, er det dog ikke sandt, og han kalder det skamfuldt, at medier har bragt citatet uden at kilde.

“Jeg er ikke sikker på, hvor det 'citat' fra de sidste par dage er kommet fra. Det er noget vrøvl. Jeg har aldrig sagt det, og 'nyhedsmedierne' burde skamme sig for at dele det uden en kilde,” lyder det fra Kasper Schmeichel på Twitter.

Du kan se landsholdsmålmandens opslag her: