Kasper Schmeichel taler ud om vanskelig situation: Det har været svært

21/04/2023

Jesper Bengtson

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Den danske landsholdsmålmand taler nu ud om en krisesituation.

Mest læste i dag

Hos Kasper Schmeichels tidligere klub, Leicester City, spidser situationen til, da de er i farezonen for at ryge ud af den bedste engelske række - Premier League.

Danskernes fortid i klubben skal man ikke tage fejl af. Han var med da Leicester City vandt Premier League og FA Cuppen, og han har vogtet målet for klubben i mere end 400 kampe.

Siden han forlod klubben til fordel for franske Nice i sommer, har resultaterne ikke været prangende i den engelske klub, der i skrivende stund ligger til nedrykning.

Noget tyder også på, at de ikke er på vej op over nedrykningsstregen, da holdet blot har præsteret at få ét enkelt point i de seneste syv kampe.

I kølvandet på de skuffende resultater besluttede Leicester City at afskedige Brendan Rodgers, der har stået i spidsen for klubben siden 2019, hvor han overtog posten som cheftræner.

Kasper Schmeichel, der har været under Brendan Rodgers’ vinger i flere år, ærgres over, at det ikke lykkedes for træneren:

“Det er en skam, at det ikke lykkedes med Brendan. Han er en toptræner. Nu er det op til Dean Smith og hans team, og jeg tror på dem. Jeg kender folkene der. Jeg kender deres karakter. Jeg har tillid til, at de kommer til at redde sig selv”, udtaler danskeren til Leichestershire Live og fortsætter:

“Denne sæson har det bare været svært. De har ikke haft heldet, som de har haft brug for, og har bare ikke fundet den rytme, de er vant til,« siger Schmeichel videre”.

På trods af de dårlige resultater, den engelske klub har leveret det seneste stykke tid, så tror Kasper Schmeichel stadig på, at klubben vil overkomme den svære situation:

“Jeg har al tro på, at de vil komme ud af den knibe, de er i, og at de vil klare sig godt”, lyder det fra Kasper Schmeichel.

I skrivende stund har Leicester City blot to point op til Everton, der befinder sig over nedrykningsstregen.