Katerina Pitzner med trist meddelelse

Nyheder
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Diamantdronningen deler nyheden på sin Instagram-profil.

Lige nu læser andre også

Tilbage i februar måned meddelte Katarina Pitzner, der også har titlen som diamantdronningen, at hun ikke længere ville være direktør i sin egen virksomhed, Diamantbørsen.dk.

Her overtog Frederik Haun, der er kendt fra ‘Den store bagedyst’, posten, men det eventyr varede ikke for evigt.

Det er nemlig netop blevet meldt ud, at han er stoppet som direktør igen. Det oplyser han på sin Instagram-profil.

“Jeg har besluttet at stoppe mit eventyr hos Diamant Børsen. Det har været en fantastisk rejse, men jeg har måtte sande, at branchen ikke var den rette for mig. Tak for muligheden og for alt hvad du har lært mig”, skriver han.

Virksomheden sættes i bero

Udover den triste meddelelse om, at Frederik Haun nu er fortid i virksomheden, så skriver Katerina Pitzner på sin Instagram-profil, at virksomheden sættes i bero:

“For over et år siden besluttede jeg mig for at drosle ned på Diamant Børsen. Kort efter mødte jeg Frederik, der var nysgerrig på branchen, og vi aftalte, at han skulle træde ind. En beslutning jeg ikke har fortrudt et eneste sekund. Selvom han var været dygtig og vellidt af kunderne nytter det ikke, hvis hjertet ikke er med”, starter hun ud og fortsætter:

“Derfor fratræder Frederik sin stilling den 1. December 2023. Diamant Børsen går herefter i dvale og ophører sine aktiviteter på ubestemt tid. I den forbindelse skal varelageret nedbringes. Det betyder, at der fra i dag er virkelig gode 'take it or leave it' deals på de fleste smykker.”

De to parter, der netop er gået hver til sit, kom i kontakt under sidste års sæson af ‘Vild med dans’, hvor Katerina deltog som gæstedanser.

Hun dansede med Morten Kjeldgaard, som tilfældigvis er Frederik Hauns partner.

Diamantdronningens opslag kan læses herunder:

Anbefalet til dig