Katrine fra 'Gift ved første blik' løfter sløret for sin værste dag

30/08/2021

Christian Granhøj Skouboe

Det glade par. Foto: Privat
Lige nu bokser den danske tv-kendis med graviditets-gener, fortæller hun åbenhjertigt på Instagram

Mest læste i dag

De blev landskendte, da de sagde ja til hinanden første gang de mødtes. Siden virker det til, at kærligheden kun er blevet større mellem Michael og Katrine Kelså Harders, der blev gift for rullende kameraer i DRs populære program Gift ved første blik. 

Seerne kunne følge med, da Michael rykkede ind i Katrines lejlighed i Silkeborg, hvor han medbragte sin nu famøse gamerstol, der delte vandene mellem programmets fans. Siden er parret flyttet til den lille by Odder, hvor de er flyttet i hus 

Nu venter de også deres første barn. Det er dog ikke uden genvordigheder, fortæller Katrine Kelså Harders på Instagram

Hårdt ramt i disse dage

"I går skulle jeg kaste helt vildt op sådan spontant. Det gik virkelig fra, at jeg havde det fint, og ti minutter efter kastede jeg op. Jeg troede, jeg var færdig med at kaste op, og så var det ikke slut. Jeg tror, at der kommer perioder, hvor hormonerne er mere vilde, som gør, at jeg nogen dage kaster op, og nogen dage har det fint," udtaler Kathrine på Instagram

Det er kun et par uger siden, at den kommende mor havde den værste dag i løbet af sin graviditet

"Jeg havde det mega ringe, og jeg var nødt til at tage hjem fra arbejde, fordi jeg bare kastede sådan op, og jeg havde ikke kastet op i fem dage på det tidspunkt, og så kastede jeg bare op fem gange på under 24 timer. Om aftenen, da jeg kiggede mig selv i spejlet, så havde jeg fået den der linea nigra, så der var helt klart gang i noget hormonelt i min krop," siger Kathrine - inden hun fortsætter:

"I går, da Michael kom hjem fra brætspilsklub, så sagde han også; “det er første gang, jeg har kigget på dig og tænkt, wow du er gravid”, så der var også været gang i den i går, hvor jeg også havde sindssygt ondt i min livmoder på den gode måde, fordi den har udvidet sig"

 

Anbefalet til dig