Katten Cupid blev skudt i hovedet med en pil på Valentinsdag: Se de voldsomme billeder i artiklen

Foto: Animal Welfare League of Arlington
Den lille orange huskat blev set flakkende rundt på må og få i West Virginias gader med en forfærdelig hovedskade på Valentinsdag. En lokal dyreværnsgruppede reddede den sårede kat, men indså hurtigt, at de ikke havde de næsten 45.000 kr, det ville koste at betale for den livreddende operation. Det skriver Metro.co.uk. Gruppen spurgte derfor dyreinternatet Animal Welfare League of Arlington in Virginia om hjælp. Og de kunne simpelthen ikke sige nej. Vi måtte forsøge at redde dens liv Det stod hurtigt klart, at nogle dyremishandlere havde skudt katten med en pil i hovedet, og at skaden var omfattende. "Da vi så billederne vidste vi med de samme, at vi var nødt til at gøre alt for at redde hans liv." Cupid blev hasteindlagt ved en dyrelæge, hvorh an fik smertestillende og man tog et røngtenbillede for at finde ud af, hvor slemme hans skader var.  Selvom Cupid helt sikkert havde smerter og var utilpas var han stadig kælen og spandt når de frivillige ved dyrelægen tog sig af ham. 2 timers operation Allerede næste morgen blev Cupid opereret. Operationen tog to timer, men det lykkedes at få fjernet pilen fra hans lille krop, selvom det krævede at der blev brugt blandt andet boldtsakse.    På mirakuløsvis havde pilen ikke penetræret nogle vitale organer eller store blodårer, men den beskidte pil efterlod desværre Cupid med en meget slem infektion. Stadig i livsfarer Talspersonen for Animal Welfare League of Arlington siger: "Cupid har stadig lang vej foran sig. Hans infektion er meget slem så vi behandler ham med to typer antibiotika og venter på at der kommer svar på nogle prøver, så vi ved præcis, hvilken infektion vi kæmper imod"   "Det har var en meget overvældende operation for den unge undervægtige kat, så vi følger ham meget tæt lige nu." fortæller talspersonen og fortsætter: "Vi kan ikke på nuværende tidspunkt være sikre på at han overlever, men vi gør alt hvad vi kan for at redde den lille fyr - Han er en fighter!" 

Mest læste i dag

Den lille orange huskat blev set flakkende rundt på må og få i West Virginias gader med en forfærdelig hovedskade på Valentinsdag. En lokal dyreværnsgruppede reddede den sårede kat, men indså hurtigt, at de ikke havde de næsten 45.000 kr, det ville koste at betale for den livreddende operation. Det skriver Metro.co.uk.

Gruppen spurgte derfor dyreinternatet Animal Welfare League of Arlington in Virginia om hjælp. Og de kunne simpelthen ikke sige nej.

Vi måtte forsøge at redde dens liv

Det stod hurtigt klart, at nogle dyremishandlere havde skudt katten med en pil i hovedet, og at skaden var omfattende.

"Da vi så billederne vidste vi med de samme, at vi var nødt til at gøre alt for at redde hans liv." Cupid blev hasteindlagt ved en dyrelæge, hvorh an fik smertestillende og man tog et røngtenbillede for at finde ud af, hvor slemme hans skader var. 

Foto: Animal Welfare League of Arlington

Selvom Cupid helt sikkert havde smerter og var utilpas var han stadig kælen og spandt når de frivillige ved dyrelægen tog sig af ham.

2 timers operation

Allerede næste morgen blev Cupid opereret. Operationen tog to timer, men det lykkedes at få fjernet pilen fra hans lille krop, selvom det krævede at der blev brugt blandt andet boldtsakse. 

Foto: Animal Welfare League of Arlington

 

Foto: Animal Welfare League of Arlington

På mirakuløsvis havde pilen ikke penetræret nogle vitale organer eller store blodårer, men den beskidte pil efterlod desværre Cupid med en meget slem infektion.

Stadig i livsfarer

Talspersonen for Animal Welfare League of Arlington siger: "Cupid har stadig lang vej foran sig. Hans infektion er meget slem så vi behandler ham med to typer antibiotika og venter på at der kommer svar på nogle prøver, så vi ved præcis, hvilken infektion vi kæmper imod"  

Foto: Animal Welfare League of Arlington

"Det har var en meget overvældende operation for den unge undervægtige kat, så vi følger ham meget tæt lige nu." fortæller talspersonen og fortsætter: "Vi kan ikke på nuværende tidspunkt være sikre på at han overlever, men vi gør alt hvad vi kan for at redde den lille fyr - Han er en fighter!" 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig