Katten Ernest går viral: Passer alle dyrene på bondegården

Nyheder
Denne lille kat er også venner med tre heste, men dette er dog bare et modelfoto. Man kan se den søde video af katten Ernest i artiklen. Foto: Shutterstock.
Katte plejer at være sky små væsner, som kun gør som de selv vil. Men den lille kat Ernest er gjort af et andet stof. Han elsker nemlig at hjælpe til på gården, og ikke mindst at hilse på andre dyr.

Mest læste i dag

Ernest hverken hvæser eller kradser, men derimod giver han massage til både grise og får.

Skulle lige lære ham at kende

I starten var de andre dyr lidt tilbageholdende overfor den lille kat, men da de først lærte ham at kende, blev de venner for livet.

Og hans ejer fortæller, at han er ”limen” der får det hele til at hænge sammen. Altså alle dyrene som flokkes om ham. Og det er blandt andet køer, alpakaer, får, grise, hunde og mange andre, som alle elsker lille Ernest.

Kalder ham borgmesteren af bondegården

Den søde lille kat har fået et fint tilnavn. Ejerne kalder ham nemlig nu for borgmesteren af bondegården.

Han tjekker til alle dyrene hver dag, og hans ejer er sikker på, at han lige skal tjekke at alle har det godt.

Uddeler massage

Det er ikke på alle gårde, at man får så lækker en service, men Ernest deler ud af massage så alle dyrene får en tur med hans små kattepoter, og at se i videoen, så der de ud til at nyde hans omsorg.

Ernest har kærlighed til alle dyr, som det tydeligt kan ses i den søde video.

Startede med en gris

Ernests ejer fortæller at det hele startede med grisen Sassy. Den dag hun kom til gården, var Ernest kun en lille killing, og med det samme han så hende hoppede han op på ryggen af hende og begyndte at kramme og at give hende massage.

Ejeren beskriver det som det sødeste i verden, og her vidste hun, at det var et virkelig usædvanlig senarie, der udspillede sig.

Herefter blev æslet Pickles født, og også her gav Ernest en masse opmærksomhed. Siden blev han venner med resten af dyrene på gården, og nu er han midtpunkt for det hele.

Hans yndlingsting er at gå på dyrene og give dem kattemassage og kramme dem med sine små poter.

Ernest ejer er meget glad for hjælpen, og at Ernest er så kærlig en kat.

De andre katte følger trop

Ernest er i sandhed en leder, for efter at han er begyndt at passe dyrene på gården, så er de andre katte fuldt i hans fodsspor, og nu hjælper de alle til og leger med alle dyr.

Ifølge Ernest ejer skulle vi alle være som ham og være lige så kærlige og elskende.

Anbefalet til dig