Kedelig melding fra DMI: Danskerne må vente lidt endnu

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DMI melder ud.

Lige nu læser andre også

Danskernes weekend synger nu på sidste vers.

De sidste dage har været en kedelig omgang, når snakken falder på vejret; og der er ingen grund til at ånde lettet op, da de kommende dage ikke ligefrem byder på sol og glade dage.

Søndagens vejr ser ud til at blive en grå og kold omgang, hvor den kolde luft og østenvind får dagens temperaturer på 2 til 7 grader til at føles væsentligt koldere. Reelt vil den nærmere føles som -3 til 3 grader.

Det skriver DMI.

Marts-solen vil de fleste steder kun glimte frem gennem et gråt skydække. Mod nordvest ledsages vejret af vinterlig nedbør og således er der ikke meget varme at hente fra forårssolen denne søndag.

Skulle solen dog, mod forventning, bryde frem gennem skyerne, er chancerne alligevel størst i de sydlige og østlige egne af landet.

Den kommende uge aftager den kolde østenvind og drejer efterhånden i det sydvestlige hjørne.

Det giver temperaturen et nøk opad, og fra midt på ugen står den på tocifrede varmegrader flere steder, men det ser altså ud til, at danskerne kommer til at vente et stykke tid på dejligt forårsvejr med højere grader og sol.

Det stopper dog ikke her.

Selvom temperaturen er opadgående, ventes der ikke stabilt og solrigt vejr, idet flere områder nedbørsområder ventes at passere landet vestfra i løbet af ugen.

Anbefalet til dig