Kedelig melding fra DMI: Regn, regn og atter regn

Af: Thea Andersen

|

17/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
De kommende dage står på regn, regn og atter regn.

Lige nu læser andre også

Torsdagen blev en våd fornøjelse for den østlige del af landet, hvor Amager og dele af København fik op til 66 millimeter regn inden for 24 timer.

Den betydelige nedbør skyldtes et lavtryk, der gennem hele dagen lå næsten stille øst for Møn.

Det oplyser meteorolog ved DMI Erik Hansen i 'meteorologens kommentar' på vejrtjenestens hjemmeside.

Fredag er lavtrykket noget svækket, og har kurs mod sydøst, hen over Polen.

Trods dette forventes der stadig en del skyer og spredte byer i den østlige del af landet, dog i langt mindre omfang i forhold til i går. Mere specifikt vil der kun være tale om ét-cifret nedbørsmængder.

Weekendvejret

Lørdag starter med overvejende tørt vejr og nogen sol, men i løbet af dagen nærmer en front sig vestfra. Lørdag aften forventes et nyt regnvejr således at bevæge sig ind over landet.

Søndag fortsætter, hvor lørdagen slap med regnvejr - men op ad dagen forventes det at klare op. Dog vil det tørre vejr ikke vare længe, da det næste regnvejr allerede melder sin ankomst natten til mandag.

De to regnvejr ventes begge at give op til 10 millimeter regn hver, så indtil videre ser det ikke ud til, at vi kommer i nærheden af de nedbørsmængder, vi fik torsdag.

Det er dog vigtigt at bemærke, at selvom mængden af nedbør ikke forventes at matche torsdagens, så falder den på en i forvejen meget våd jord, hvilket kan give lokale problemer med oversvømmelser, oplyser meteorologen.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig