Keld Heick gør det alligevel: “Jeg havde svoret, jeg ikke ville gøre det”

25/11/20 11:45

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Keld og Hilda.
Man har som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt.

Det er nok ikke gået manges næse forbi, at Hidlda Heick i år er at finde på dansegulvet i Vild med dans. Derfor er Keld Heick også troligt at finde i Vild med dans studiet hver fredag, hvor han hepper løs på Hilda. 

Men det har ikke været helt uden bekymringer, at Keld sender hustruen afsted i danseskoene. Han fortæller nemlig, at Hilda har døjet en del med ryggen under årets sæson af Vild med dans. Det startede allerede da Hilda begyndte at træne til Vild med dans. Derfor har Hilda og Michael Olesen blandt andet også aftalt, at han ikke må løfte Hilda - for så er den gal igen, som Keld beskriver det. Det fortæller Keld til Her & Nu

I al hemmelighed har Hilda derfor været i behandling hos en af programmets behandlere, som heldigvis med elektrochok har fået styr på Hildas ryg. Og udover ryggen, så er den 74-årige Hilda Heick fit for fight. 

Keld som efter eget udsagn er “dødhamrende stolt” af sin hustru, fortæller også, at hun er meget træt når hun kommer hjem fra dansetræning. Ifølge Keld er Hilda fuldstændig flad efter træning - især fordi hun gerne vil prøve nogle af de ting, som “de unge” også gør - men ender med at må opgive i sidste ende. 

Keld mærker også Hildas deltagelse

Keld har tidligere fortalt, at han også mærker til Hildas deltagelse i Vild med dans - det har nemlig betydet at han har fået helt nye opgaver på hjemmefronten, nu hvor Hilda bruger så meget tid på træning. Blandt andet har han fortalt, at han for første gang i sit liv laver mad - dog fortalte han også, at han mest har holdt sig til smørrebrød. 

Keld er tidligere blevet spurgt om han ser frem til, at Hilda ryger ud af konkurrencen.

“ På sin vis gør jeg, for så får vi den normale hverdag tilbage - og det glæder jeg mig til. Men jeg under hende det i så lang tid som muligt,” lød svaret.

Det kan du læse mere om her:

Men selvom at Keld glæder sig til at få en normal hverdag og tilværelse igen, når Hilda ikke længere skal danse i Vild med dans - så vil han hende stadig det bedste.

“Jeg vakler lidt, og jeg stemmer nok på hende i dag igen (i fredags, red.) alligevel, selvom jeg havde svoret, jeg ikke ville gøre det, så gør jeg det nok alligevel,” fortæller Keld Heick til Her & Nu.