Keld Heick mærker konsekvenserne af Hildas deltagelse i Vild med Dans

28/10/20 08:19

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Keld og Hilda.
Selvom at det er hans hustru som lige nu trækker i danseskoene hver fredag, så mærker Keld Heick også at hun deltager i konkurrencen.

Hver fredag kan man i øjeblikket se Hilda Heick og dansepartneren Michael Olesen, som konkurrerer mod de andre par i Vild med Dans. Når man pludselig står midt i en så stor konkurrence, kræver det også mange timers træning - og det kan Keld Heick skrive under på - det er nemlig ikke meget han ser til hustruen i øjeblikket. 

Den 74-årige Keld Heick fortæller at hverdagen i hjemmet, har ændret sig, siden at Hilda er kommet med i Vild med Dans. Han fortæller til Se og Hør at hun træner mange timer hver eneste dag og at der i øjeblikket ikke findes fridage. 

For første gang i sit liv

Hendes fravær kan også mærkes på andre måder, Keld har nemlig på grund af Hildas fravær, fået helt nye opgaver i hjemmet. 

“Jeg laver mad for første gang i mit liv - og det går egentlig udemærket. Jeg holder mig dog mest til smørrebrød.” Fortæller han. 

Men selvom at han ikke ser meget til Hilda og har måtte overtage uvante opgaver i hjemmet, så er han stadig glad for at hun er med i konkurrencen - han ved, at det på et tidspunkt får en ende. Men om det er på fredag eller om der går flere uger, det er ikke til at vide. 

Da han bliver spurgt om han glæder sig til, at Hilda ryger ud, lyder svaret. 

“På sin vis gør jeg, for så får vi den normale hverdag tilbage - og det glæder jeg mig til. Men jeg under hende det i så lang tid som muligt. 

Du kan se hvordan det går Hilda Heick og Michael Olesen i Vild med Dans på TV 2, på fredag kl. 20.00.