Keld og Hilda Heick med trist nyt til danskerne: Her er datoen

Nyheder
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Parret har en idé om, hvilken dato de stopper med at optræde.

Mest læste i dag

I mere end fire årtier har Keld og Hilda Heick underholdt danskerne fra Gedser til Skagen som en uomgængelig musikalsk duo.

Deres utrættelige rejser gennem Danmark, der tidligere har været en kilde til glæde for mange, nærmer sig dog sin udløbsdato.

Den store nyhed om, at det inden længe er slut for Keld og Hilda Heick, blev delt med offentligheden på TV 2's 'Go' Aften Danmark'.

Den 78-årige musiker, Keld Heick, har sat lidt flere ord på netop den afsløring over for Ekstra Bladet

“Vi bliver jo gamle. Vi har gjort vores pligt, og det har været sjovt og en kæmpe fornøjelse, men vi må se i øjnene, at det er slut i løbet af de næste par år”, udtaler han.

Beslutningen om at indstille den musikalske rejse er blevet truffet af Hilda Heick, der har sat en aldersgrænse på 80 år. 

Keld Heick understreger, at han ikke vil tage på landevejen uden sin livsledsager og erkender, at beslutningen er fornuftig: 

“Hilda har jo nok ret. Vi har været og er heldige med vores helbred. Vi er sunde og raske, men hvor længe?”, siger han.

De lange ture på landevejen er blevet mere udfordrende for ægteparret, der tidligere kunne gennemføre 80-90 optrædener årligt.

Keld Heick reflekterer med vemod over den kommende afslutning og udtrykker forundring over, at tiden er fløjet afsted så hurtigt.

Selvom datoen for deres sidste optræden ikke er endeligt besluttet, nævner Keld Heick ønsket om, at det bliver den 6. februar 2026 - nøjagtigt 45 år efter Hildas debut. 

Parret har netop udgivet deres sidste album, en juleplade med titlen 'Kun til jul', der markerer afslutningen på deres musikalske rejse.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig