Keld og Hilda i sorg: "Det er rystende"

Af: Ida Hansson

|

04/04/2023

Nyheder
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Keld og Hilda er lige nu i stor sorg.

Lige nu læser andre også

Det er aldrig sjovt at miste en person, som står en nært, men desværre vil langt de fleste mennesker komme til at opleve det.

Forleden skete det for musikerparret Keld og Hilda Heick, da de blev berettet om, at deres ven Dario Campeotto var gået bort.

Dario gik bort efter længere tids sygdom den 1. april, men udmeldingen kom først i går den 3. april. Nu har flere kendisser reageret på dødsfaldet af den 82-årige musiker og entertainer, og der er ingen tvivl om, at han stod familien Heick meget nær.

"Vi begyndte begge at græde, da Gertrud, hans kone, ringede og fortalte os, at det var forbi. Vi var godt klar over, hvor alvorlig Darios sygdom var og hvilken retning det tog, men det er stadig rystende, når det uundgåelige sker," fortæller Keld Heick i et interview med Ekstra Bladet.

Heick-parret og Dario Campeotto har fulgtes ad i livet, og foruden venskabet har de krydset klinger masser af gange i forbindelse med underholdning.

De optrådte blandt andet sammen med Dario Campeotto på krydstogter i Middelhavet.

Dario Campeotto sov stille ind lørdag den 1. april.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig