Keld overrasker Hilda efter Vild med dans-exit

30/11/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Keld og Hilda
Keld havde sørget for en sød overraskelse til sin hustru, efter hun røg ud af Vild med dans fredag.

Mest læste i dag

Det har været en anderledes tid for Keld og Hilda Heick, mens at Hilda har været med i Vild med dans. Der er gået meget tid med træning og Hilda har været en del væk hjemmefra. Det har også betydet at Keld har måtte kaste sig ud madlavning - som ellers ikke er det han gør mest i. Derfor har han også tidligere afsløret, at han har gjort mest i, at lave smørrebrød.

Nu er der dog udsigt til, at der igen kommer sovs på bordet, nu hvor Hilda er hjemme igen. Dog har han støttet sin hustru fuldt ud, på hele hendes Vild med dans-rejse, som nu altså er nået til vejs ende. 

Om fredagens exit fortæller Hilda, at hun først havde lyst til at tude, men fordi der blev klappet sådan i studiet - så endte det i stedet med et stort smil. Det skriver BILLED-BLADET.

Hun fortæller også, at Keld var rigtig glad for, at have hende hjemme igen. Han har nemlig følt sig lidt alene, mens Hilda har faret afsted til dansetræning og shows. Han havde også sørget for, at gøre klar til hendes hjemkomst. 

Sød overraskelse

Da Hilda kom hjem, blev hun nemlig overrasket.

“Og tænk, han har sørget for at få tændt julelysene foran huset, til jeg kom hjem. Det plejer ellers at være mig, der sørger for det,” fortæller Hilda, som var glad for den søde velkomst.

Selvom det er vemodigt at ryge ud af Vild med dans, så er det alligevel en fin timing. Hilda har nemlig nok at se til, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Hun er nemlig frygteligt bagud med hendes forberedelse til julen. Så de næste to uger skal gå med at få pyntet op og købt julegaver. Derudover skal der også hygges med børnebørnene. Der er dog ikke kun julehygge på programmet, Keld og Hilda har også flere jobs i kalenderen, hvor de skal ud og synge. 

 

Anbefalet til dig