'Kender du typen'-vært teaser for nyt DR-program

Nyheder
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
'Kender du typen'-værten Anna Lin afslører nyt tv-program.

Lige nu læser andre også

Hvis du følger med i 'Kender du typen'-værtens sociale medier, så er du sikkert allerede klar over, at der et nyt spændende tv-program på vej.

Det er nemlig tv-værten Anna Lin, som de fleste kender fra 'Kender du typen', som via sin Instagram-profil har afsløret, at der er et helt nyt tv-program på vej.

 

Foto: Instagram

Dette afslører hun via en hel del billeder, hvor hun samtidig skriver, at hun er på tur i Europa med DRs klimakorrespondent, Thøger Kirk.

Klimakorrespondenten afslører lidt mere på sin profil, hvor han blandt andet skriver:

"Forlader barslen for optagelser af ny klimaserie til DR-tv. Vi skal rundt i Europa. I dag ser vi på tøj - og ingen bedre at gøre det med end min gode ven og stilikonet Anna Lin," lyder det fra Thøger Kirk.

Billedet han har lagt op er ligeledes tagget i Alicante, som ligger på den spanske østkyst.

 

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig