Kendis ser uigenkendelig ud: Du gætter aldrig hvem det er

05/8/22 14:01

Naja Radik

Foto: Facebook
Milliardæren har afsløret et 30 år gammelt, sødt billede af sig selv som ung knægt.

Den unge Mark Zuckerberg er afbildet i en rød baseballkasket og trøje, længe før han overhovedet havde drømt om Facebook.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

38-årige Mark, fik personligt lavet Little League baseball-kortet i 1992 og gav det til sin yndlings træner, Allie Tarantino, fra Elmwood Camp i New York. 

Det har endda en tidlig underskrift fra Facebook grundlæggeren, efter at hans lejrrådgiver legende bad ham om, at underskrive det som en rigtig baseballstjerne. 

Med en vægt på 48 kilo hakkede den otteårige infielder et gennemsnit på 920 slag. Det skriver The Sun.

Allie Tarantino forklarede:

“Mark var en af mine campister, og en dag kom han ind med dette kort og gav det til mig - jeg var overrasket over, at han var på det.”

“Jeg havde aldrig set et Little League baseballkort før, så jeg bad ham om, at underskrive det for mig.” 

“Jeg havde aldrig forestillet mig, hvilke fantastiske ting han ville udrette!” 

“Jeg har fortalt denne historie i et stykke tid, om hvordan jeg kendte Mark som campist, og det overrasker altid folk at se, at dette kort faktisk eksisterer.” 

“Men jeg føler, at min del af historien er forbi, så på grund af Marks fremtrædende plads i teknologi verdenen og det faktum, at han er en af de mest berømte mennesker på planeten, regner jeg med, at det nu er et godt tidspunkt at sælge dette kort og sætte det på markedet.”