Kendt bestsellerforfatter død

02/11/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Blogger og bestsellerforfatteren Julia Powell blev kun 49 år gammel.

Mest læste i dag

Julie Powell, en bestsellerforfatter, der skildrede sine bestræbelser på at forberede hver opskrift i Julia Childs "Mastering the Art of French Cooking", som senere inspirerede filmen "Julie & Julia", døde 26. oktober i sit hjem i New York. Hun blev kun 49 år gammel. Det skriver CNN.

Hendes død blev bekræftet over for New York Times af hendes mand, Eric Powell, som sagde, at årsagen var hjertestop.

Powells bog blev omdannet til en film fra 2009 instrueret af Nora Ephron, hvor Meryl Streep spillede Julia Child og Amy Adams i rollen som Powell selv.

Foto: Shutterstock/Julia Powell

Efter succesen med den bestsellerbog fortsatte Powell med at skrive en mere i 2009, "Cleaving: a Story of Marriage, Meat, and Obsession."

For nylig vendte hun tilbage til Salon tidligere på året for at skrive en række kommentarer om Food Network-serien "The Julia Child Challenge."

"Hun lavede virkelig sin egen bane," sagde Salons seniorskribent Mary Elizabeth Williams, som tidligere har ledet Open Salon, platformen, der var vært for Powells blog, om forfatteren.

I centrum af Powells blog, og senere den roste film, der brugte den som base, var forfatterens beundring for Julia Childs madlavning og levevis.

“Julia lærte mig, hvad der skal til for at finde vej i verden. Det er ikke, hvad jeg troede, det var," skrev Powell. "Jeg troede, det hele handlede om - jeg ved det ikke, selvtillid eller vilje eller held. Det er alle nogle gode ting at have, uden tvivl. Men der er noget andet, noget som disse ting vokser ud af. Det er glæde."

Anbefalet til dig