Kendt dansk smykkedesigner chokerer: “I vores butikker er der IKKE krav om mundbind”

27/10/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
På trods af myndighedernes anbefaling, så er der ikke krav om, at bære mundbind i Mai Manniches butikker - tværtimod, får du ikke adgang hvis du bærer mundbind.

Mest læste i dag

Den selvudnævnte smykkedronning har flere gange tidligere under coronakrisen, været i stormvejr i medierne. Blandt andet efter kontroversielle udtalelser om, at regeringen og myndighederne takler coronavirussen forkert, eller da hun annoncerede at hun ville trodse myndighedernes anbefalinger og tage rejse på ferie til Cypern. Denne rejse endte hun dog med at aflyse, grundet travlhed i forretningen. 

Netop hendes forretning, er nu omdrejningspunktet for endnu en kontroversiel udmelding. 

På sin Facebook-profil, har Mai Manniche nu delt et opslag, som endnu en gang vækker opsigt. Her rejser hun kritik af de nye retningslinjer omkring mundbind, som træder i kraft fra på torsdag. 

Overskriften lyder “Mundbind og angst”. Hvor hun desuden skriver at opslaget gerne må deles. 

Hun indleder med at fortælle, at det sikkert overrasker de fleste - men at hun faktisk ikke i sin natur, er en rebel. 

“Det kommer måske som lidt af en overraskelse for de fleste, men jeg er i min natur ikke en rebel, men tror på retfærdighed. Hvilket har gjort jeg under hele Corona-forløbet har råbt op og igen og igen efterspurgt den manglende dokumentation for de voldsomme indgreb i vores frihed.” Skriver hun i opslaget. 

Hun argumenterer videre, at der ikke er nogen dokumentation for, at brugen af mundbind skulle virke. 

“Nu er det så mundbind vi bliver tvunget til at bære - uden der er nogen som helst dokumentation for at det virker og holder smitten nede. Tværtimod.” Fortsætter hun i opslaget. 

En frygtelig oplevelse

“Anyways her til morgen tænkte jeg, OK så lad mig tage det skide mundbind på. For jeg orker ikke alle de corona-politibetjente der nu i den grad kommer frem i supermarkeder etc. Så jeg købte tre mundbind og tog ud at handle. Sikke en frygtelig oplevelse."

Først i Rema 1000 hvor jeg fik åndenød straks jeg tog det på og gik ind i butikken. Jeg tænkte dog, "pjat Mai - tag dig sammen".  Da jeg var videre i Meny gik det dog helt galt og jeg var stort set ved at besvime af åndenød og svimmelhed. Kort sagt, de satans mundbind. Jeg er sikker på mange har det ligesom mig - og selvom det bliver nogle forbandede måneder og jeg kommer til at skulle tage debatten med coronapolitiet et hav af gange. Så kommer jeg ikke til at bære mundbind en eneste gang mere - men til gengæld vil mit badge sidde godt fast på mig.” Skriver hun videre på sin Facebook-profil.

Hun runder af med at understrege at der bestemt ikke er krav om mundbind i hendes forretning, tværtimod må du ikke bære det i butikken.

“PS i vores butikker er der IKKE krav om mundbind -ja faktisk giver vi ikke adgang til folk med mundbind/maske på, af sikkerhedsmæssige årsager.” Lyder det fra hende. 

 

 

 

Anbefalet til dig