DR-løve tager stor beslutning

Af: Thea Andersen

|

07/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
DR-løven Christan Arnstedt tager stor beslutningen.

Lige nu læser andre også

Vil du bo i rigtig 'løve'-stil, er muligheden nu åben.

Christan Arnstedt, der normalt ses i en af stolene, hvor han som potentiel investor vurderer de håbefulde iværksættere, som møder op i ‘hulen’ og præsenterer deres virksomhed, har nemlig sat sit hus i Charlottenlund til salg for intet mindre end 25 millioner kroner.

Det skriver SE og HØR.

Huset, som 35-årige Christan Arnstedt og hans hustru Charlotte købte for tre og et halvt år siden, kort efter de blev gift, kostede "kun" 16 millioner kroner, da parret købte det. Det er således ikke en ubetydelig fortjeneste, der venter investoren, hvis de ende med at få huset solgt til udbudsprisen.

Deres klassisk palævilla i Charlottenlund, der nu er sat til salg, rummer 249 kvadratmeter plus 116 kvadratmeter kælder. Her er der blandt andet en vaskekælder, toilet, mindre vinkælder, samt depotrum.

Grundarealet er på hele 675 kvadratmeter.

'Eftertragtet beliggenhed på stille og rolig vej. Skøn familievilla med fantastisk solterrasse', skriver ejendomsmægleren om huset, som du kan se billeder af via dette link.

Christan Arnstedt og hustruen Charlotte blev sidste år forældre for første gang til sønnen William.

Du kan se et skønt billede af far og søn herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig