Kendt fra flere DR-programmer: Nu er han konkurs

23/10/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Tv-kendissen er gået konkurs, og skyder skylden på coronapandemien.

Mest læste i dag

Lindy Aldahl har tidligere haft en god forretning baseret på sin deltagelse i flere DR-programmer. Nu ser det dog ud til at være slut for den nordjyske tv-kendis.

Lindy Aldahl har været en del af flere programmer på DR, men han er dog især kendt for sin deltagelse i programmet 'Rigtige Mænd'. Han havde dog også en kort rolle i boligprogrammet 'Bare det ikke regner – med Lindy og Degn', hvor han indtog værtsrollen sammen med Christian Degn.

Efter sin deltagelse har Lindy Aldahl, der oprindeligt er murer, formået at skabe en forretning med afsæt i sin kendisstatus. Denne status har han bl.a. brugt til at tage rundt i hele landet for at holde foredrag, skriver Avisen.

Det har han gjort siden sin deltagelse i 'Rigtige Mænd' i 2015, men nu gik det tilsyneladende ikke længere. Ifølge Statstidende er hans selskab, der nu hedder 121021 ApS, men tidligere hed Lindy Aldahl Entertainment ApS, gået konkurs.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Lars Møgelvang Hansen, der er sagens kurator, og han er blevet informeret om, at det er coronapandemien, der er skyld i konkursen.

"Ifølge de informationer, vi har fået, er det corona, der er skyld i det," fortæller Lars Møgelvang Hansen til Ekstra Bladet.

Tilsyneladende var kassen også ved at være tom ved afslutningen af seneste regnskab, hvor selskabet havde en egenkapital på 81.429 kr. Af regnskabet fremgår det dog også, at Lindy Aldahl udbetalte et ekstraordinært udbytte på 1.032.487 kr.

Da selskabet ikke har færdiggjort sit regnskab for 2021, vides det ikke, hvordan den økonomiske situation har været i selskabet i 2021. Det er nu kurator, der skal undersøge dette nærmere, og desuden finde ud af, om Lindy Aldahl skylder penge til selskabet.

Tidligere har den nordjyske tv-kendis nemlig taget ulovlige lån i selskabet, da han i 2019 tilbagebetalt 618.487 kr. og i 2020 tilbagebetalte 62.599 kr., han havde lånt ulovligt.

Anbefalet til dig