Kendt fra 'Løvens hule': Lukker butikken

27/1/23 08:43

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
Winnie Løkkegaard Kristensen, der er kendt fra 'Løvens hule', lukker butikken.

Du husker hende måske fra 7. sæson af DR-succesen Løvens Hule, hvor hun trådte ud af studiet med en investering på intet mindre end 200.000 kroner. Men nu er der trist nyt fra Winnie Løkkegaard Kristensen.

Hun er nemlig blevet ramt af stress.

Det oplyser hun i et opslag på virksomhedens Facebook-side.

"Jeg har i en længere periode haft et skrantende helbred, en reaktion på et for højt stressniveau over lang tid. Jeg har på bedste vis forsøgt at passe på mig selv og forsat passe mit hjertebarn, "Minifabrikken", og ikke mindst være mor for min datter også," skriver Winnie Løkkegaard Kristensen i opslaget og fortsætter:

"Men desværre var det ikke helt nok, og i december sagde min krop fra på mine vegne, og gjorde mig for syg til at arbejde."

Den tidligere 'Løvens Hule'-deltager er derfor sygemeldt og har besluttet at lukke sin fysiske butik i Ribe. Mens hun passer på sig selv og får ro til at komme ovenpå igen, driver hendes kollega, Pernille, webshoppen www.minifabrikken.dk videre.

Det betyder altså, at du stadig mulighed for at laserskåret interiør til boligen.

"Tusind tak for Jeres tålmodighed og Jeres opbakning, og undskyld til de der skulle være blevet berørt af mit fravær," slutter hun opslaget, som du kan læse herunder.