Kendt fra TV 2: Er blevet forlovet

26/03/2023

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Danskerne lærte dem at kende i 2019.

Mest læste i dag

Parret, Ida Holm og Mads Taiki Pedersen, som danskerne lærte at kende, da de vandt 2019-udgaven af TV 2-formatet "Nybyggerne", har delt en fantastisk nyhed.

To år efter at have fundet "Nybyggerne", kunne de løfte sløret for, at de havde fået en søn. Og nu - igen to år senere - er der flere fantastiske nyheder at hente.

Parret skal nemlig giftes.

Det bekræfter Ida Holm over for sine Instagram-følgere. Her har hun således delt et billede af de to for at markere mærkedagen, som vil blive husket i al evighed.

Ydermere får man afsløret, at forlovelsen foregik på japansk manér på grund af Mads’ japanske ophav.

Og slutteligt må man erkenet, at Mads havde valgt den helt rigtige dag at fri til Ida:

"10 år som sjælevenner og kærester i dag. Den mærkedag benyttede Mads til at give mig et japansk hankostempel med tegnene for ‘Holm Taiki’ – mit efternavn og hans efternavn. Og det blev sidste dag som kærester, for nu er vi forlovede, du!"

Ida Holm og Mads Taiki flyttede fra Thy til Randers, da de vandt 2019-udgaven af "Nybyggerne".

Siden har de dog valgt at sætte det 119 kvadratmeter store hus til salg, da både familien og virksomheden skulle udvides.

I dag bor de i stedet i Risskov, Aarhus.

Graviditeten blev dengang også afsløret med et Instagram-billede. Her kunne man se Mads holde et billede fra scanningen, mens Ida i baggrunden spiser en mælkesnitte.

"Min krop består af mælkesnitter, pomfritter og en lille babydreng. De to førstnævnte er i virkeligheden ingen nyhed," skrev Ida Holm i sit opslag og runder det af med at skrive:

"Vi glæder os til at lege!"

Ida og Mads studerede i København i fem år, inden de igen vendte snuden hjem mod Jylland. Siden sejren i "Nybyggerne" har de dog valgt at sætte det 119 kvadratmeter store hus til salg forat gøre plads til, at både familien og virksomheden kan udvides.

Sammen driver de virksomeden Taisho. Virksomheden sælger plakater og japansk keramik.