Kendt fra TV 2: Nu er han anholdt

18/11/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Han har både svindlet og begået overgreb. Men nu er det slut for Casper Rieper-Holm, der i dag hedder Cooper Martinus Pedersen.

Mest læste i dag

Der ringer sikkert en klokke hos mange danskere, når de hører navnet Casper Rieper-Holm. 

Og det er der en god grund til. Han er nemlig storsvindler og overgrebsmand - og har været omtalt i programmer på både TV 2 og DR. 

I dokumentar-serien 'En fremmed flytter ind', fortæller TV 2 historien om Amanda, der blev bedraget af storsvindleren Casper Rieper-Holm.

Amanda der engang var kærester med Casper Rieper-Holm medvirker selv i dokumentaren, hvor hun fortæller sin historie. I rollen som Casper, er skuespiller Esben Dalgaard. 

I mandags blev Casper Rieper-Holm anholdt i Spanien. Han har dog skiftet navn til Cooper Martinus Pedersen.

Overgreb af mindreårig 

Anholdelsen skete nær Torremolinos, hvor han har begået et sexovergreb på en dansk kvinde. Det skriver TV 2.

Ifølge oplysninger fra TV 2, skal han foreløbig sidde varetægtsfængslet frem til den 7. december, hvor han skal fremstilles i retten.

Storsvindleren der har været internationalt eftersøgt siden sommer sidste år, er altså nu igen bag tremmer. Overgrebet han sidder fængslet for, skulle være sket tilbage i 2016.

Det er dog ikke det eneste overgreb, som Casper Rieper-Holm har været anklaget for. I 2018 blev han idømt tre års fængsel for seksuelle overgreb på sin daværende steddatter, der var 13 år gammel under overgrebene.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig