Kendt rapper død

02/1/23 05:58

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Rapperen blev 43 år gammel.

Lola Mitchell, AKA Gangsta Boo - et tidligere medlem af Three 6 Mafia og en pioner inden for kvindelig rap - er død.

Hiphopstjernens bortgang blev bekræftet af hendes ven DJ Paul - som lagde et billede op af hende på Instagram. Tilsyneladende som en hyldest. Flere prominente kunstnere kommenterede med kondolencebeskeder.

Gangsta Boos karriere startede officielt i 90'erne, da hun slog sig sammen med Paul, Juicy J og andre medlemmer af rapgruppen - som omfattede folk som Lord Infamous, Crunchy Black, Koopsta Knicca og flere.

Gangsta Boo var en af ​​de eneste kvindelige rappere, og hun banede sin egen bane i årevis som en del af T6M.

Ud over sine egne soloalbums, som hun lavede på det tidspunkt - med stor anerkendelse - var Gangsta Boos også med på Three 6 Mafias første 5 studiealbum, inklusive deres debutplade i '95's "Mystic Stylez", samt andre bemærkelsesværdige projekter som 'Chapter 1', 'When the Smoke Clears' og endda albummet 'Choices', der var soundtracket til filmen.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Kilder med tilknytning til Gangsta Boo fortæller til TMZ, at rapperens død ser ud til at være narkotikarelateret. De får at vide, at Gangsta Boo var sammen med sin bror i går aftes til en lokal koncert i Memphis, og at hendes søskende begyndte at overdosere om natten, hvilket krævede hospitalsindlæggelse.

Kilder tæt på fortalte TMZ, at der blev fundet narkotika på hende, og at et fentanyl-stof menes at være i spil. TMZ har fået at vide, at politiet er i gang med en officiel efterforskning. Der skal naturligvis også foretages en obduktion for at se, hvad dødsårsagen er.