Kendt rapper er død

Af: Ida Hansson

|

13/02/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den legendariske rapper er død.

Mest læste i dag

David Jolicoeur, et stiftende medlem af den legendariske rap-trio De La Soul, er død i en alder af 54.

Hans død blev bekræftet af hans repræsentanter i søndags og blev først rapporteret af talerøret AllHipHop. Der blev ikke oplyst nogen dødsårsag. Det skriver The Guardian.

Musikeren - der almindeligvis optrådte under kunstnernavnet Trugoy the Dove, og senere i sin karriere som Dave - havde været åben omkring sine helbredsproblemer.

I 2018 diskuterede han sin kamp med kongestiv hjertesvigt i en musikvideo til De La Soul-sangen Royalty Capes. "Jeg er klar til at komme tilbage til scenen. Jeg savner det," sagde han.

Han var mærkbart fraværende ved sidste uges Grammys, hvor gruppen tidligere havde vundet en pris i 2005 for deres Gorillaz-samarbejde Feel Good Inc.

Ved dette års ceremoni blev De La Soul hædret under en all-star hiphop-hyldest, der spænder over fem årtier af genren – selvom Posdnos (Kevin Mercer) var det eneste medlem af gruppen, der optrådte med et kort udsnit af deres hit Buddy .

Jolicoeur blev født i 1968 i Brooklyn af haitisk-amerikanske forældre og voksede op i East Massapequa, et lille samfund på Long Island.

Han mødte Mercer og Vincent Mason - de to andre medlemmer af De La Soul - i gymnasiet, og gruppen blev dannet i 1988.

B Real – en rapper med hiphopgruppen Cypress Hill – kaldte Jolicoeur for en "legende af hiphopmusik og -kultur. Hans musik vil give ham mulighed for at leve i vores hjerter og sind."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig