Kendt rapper har født: Sendte fødslen live på Instagram

05/09/2023

Ida Hansson

Foto: Instagram
En fødsel er- eller var en gang, en ret privat ting. Men de sociale medier har de seneste år åbnet op for, at man kan dele selv det meste intime og private.

Mest læste i dag

Rapperen Chrisean Rock er nu mor. Hun har nemlig født sit første barn- en søn, og det gjorde hun mens cirka 300.000 mennesker så med.

Rapperen livestreamede fødslen fra sin Instagram-konto i søndags. I videoen så man hende på en hospitalsseng med venner og familie rundt omkring - dette mens hun pressede, skreg og til sidst græd glædestårer.

Gennem hele fødslen bevarede Chrisean sin signaturstil, da hun havde både lange falske øjenvipper, blå akrylnegle, tre diamantchokers og et diamantur.

Efter fødslen roste Chrisean lægerne og sygeplejerskerne for deres fantastiske behandling og delte en Instagram-storie med gudmoren, Lisa Jones, der holder det nyfødte barn.

Faren til Chriseans baby, Blueface, var ingen steder at se i hendes video. Der cirkulerer nu optagelser af ham online, hvor det ser ud til at han befinder sig i en helt anden by.

Han har gjort det helt klart- Chrisean er ikke længere hans #1, selvom han er blevet konfronteret med faderskabet. Ydermere har han også andre børn fra forskellige kvinder. Det skriver TMZ.

Heldigvis ser det dog ud til, at Chrisean har haft støtte omkring sig. Når det er sagt, har hendes graviditet været kontroversiel. Rapperen har nemlig røget ved flere tilfælde, hvilket har gjort hendes mange fans og følgere oprørt.

Men nu er graviditeten et overstået kapitel- det har cirka 300.000 mennesker i hvert fald skrive under på.

Anbefalet til dig