Kendt skuespiller død ved Halloween-fejring i Seoul

Af: Ida Hansson

|

31/10/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sangeren og skuespilleren Lee Ji Han er bekræftet død i en forfærdelig ulykke ved en Halloween-fest i Seoul.

Mest læste i dag

Mindst 151 mennesker siges at være blevet dræbt under hændelsen lørdag aften, da de samledes for at fejre Halloween.

Det forlød, at det hele begyndte, da en enorm skare af unge mennesker strømmede ind i en smal gade i Seoul for at 'se en lokal berømthed'. Det skriver Metro.

Lee Ji Han, der var bedst kendt som deltager i Produce 101 sæson 2, blev fanget i stormløbet og døde.

I en erklæring oversat af Soompi sagde bureauet 935 Entertainment: "Det er rigtigt, at Lee Ji Han døde på grund af ulykken i Itaewon den 29. oktober. Vi håbede også, at det ikke var sandt, og vi var meget chokerede over at høre nyheden. Familien lider enorm sorg lige nu, så vi er meget forsigtige. Må han hvile i fred."

Lee Ji Hans andet bureau 9ato Entertainment bekræftede også nyheden i en erklæring på sociale medier.

"Vi er kede af at levere sådanne nyheder i dag, men Lee Jihan er gået bort i ulykken i Itaewon i aftes. Vi vil gerne udtrykke vores dybeste medfølelse med hans familie, som er kede af den pludselige tragiske nyhed, også til alle, der elskede ham," lød det i erklæringen.

Ifølge embedsmænd mistede mindst 19 udlændinge livet i stormløbet i Seoul.

De sagde, at gaderne var så fyldt med mennesker og langsomtkørende køretøjer, at det var praktisk talt umuligt for nødhjælpsarbejdere og ambulancer at nå gyden nær Hamilton Hotel.

Præsident Yoon Suk Yeol beordrede sundheds- og velfærdsministeriet til at udsende katastrofemedicinske hold og sikre hospitalssenge til de sårede.

Det anslås, at 100.000 mennesker var samlet i Itaewon til landets største udendørs Halloween-festligheder, siden pandemien begyndte, og strenge regler for sammenkomster blev håndhævet.

Anbefalet til dig