Kendt TV 2-vært skifter kanal

10/07/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den kendte vært afslører i et opslag på Instagram, at hun skifter kanal.

Mest læste i dag

Der er mangel på værter hos TV 2, hvilket har resulteret i, at værten Miriam Zesler får et nyt job.

Hun har i længere tid været ansat som vært på TV 2 News og vært på magasinprogrammet 'Presselogen'. I nærmeste fremtid får hun dog et nyt arbejde.

Hun skifter ganske vist til en ny kanal, men hun bliver under TV 2-parablyen, da hun skifter sit job som TV 2 News-vært ud med et job som vært på TV 2 Nyhederne.

"Jeg er bare megaglad, og jeg ser frem til at kunne fyre den af i det store studie," siger Miriam Zesler selv til Ekstra Bladet.

Derudover har hun også afsløret, at årsagen til hendes skifte fra den ene TV 2-kanal til den anden er, at der er mangel på værter hos TV 2.

"Poul Erik Skammelsen skal dække nogle ting i udlandet, og nogle andre værter er udlånt til at dække andre projekter, og så ville TV 2 gerne have mig derover," fortæller hun.

Hun har også delt nyheden om sit nye arbejde i et opslag på det sociale medie, hvor hun fortæller, at hun ser frem til, at hun i den nærmeste fremtid skal starte i sit nye job, der kommer til at foregå på tv-kanalens hovedadresse på Kvægtorvet i Odense.

"Jeg glæder mig til at lære flere af mine kolleger på Kvægtorvet at kende og muligheden for at bruge mig selv på en ny måde i et nyt studie," skriver Miriam Zesler blandt andet.

Det er dog ikke et permanent jobskifte, hvorfor det ikke kan udelukkes, at hun vender tilbage til sit job som vært på TV 2 News. På Instagram har hun skrevet, at der er tale om et midlertidigt job, som hun kommer til at varetage 'foreløbig til og med september'.

Foto: Instagram

Anbefalet til dig