Kendt tv-kok fra MasterChef er død

Foto: Shutterstock.com

Det er en sorgens dag for familie, venner og fans af den populære tv-kok Gary Rhodes. Han døde i går i en alder af 59 år.

Det er i dag kommet frem, at den 59-årige tv-kok Gary Rhodes er gået bort. Det skete ifølge familien i Dubai, hvor han lå med sin kone Jennie ved sin side.

Ifølge det britiske medie BBC, har Rhodes-familien udsendt en officiel meddelelse, hvor de også takker for den store opbakning, de har fået fra hele verden.

Læs også

Kronprinsesse Mary skriver Danmarkshistorie i december

“Familien Rhodes er dybt kede af at måtte meddele, at vores elskede mand, far og bror er gået bort,” lyder indledningen på beskeden fra familien, der fortsætter:

“I går aftes gik Gary bort. Torsdag den 26. november 2019 i en alder af 59 år med sin kone Jennie ved sin side. Familien vil gerne takke alle for deres støtte, og vil gerne bede om fred i denne svære tid,” lyder det slutteligt fra familien.

Foto: Wikipedia

Gary Rhodes er en kendt tv-personlighed, der har haft et hav af optrædener i populære tv-programmer. Her har han blandt andet deltaget i programmerne MasterChef, MasterChef USA, Hell’s Kitches, mens han derudover også har haft sine egne programmer.

Gary Rhodes tog sin kokkeuddannelse på et catering college i den engelske by Thanet. Det var også her, at han mødte sin kommende kone Jennie. De blev gift i 1989, og sammen fik de to børn.

Her på redaktionen sender vi vores tanker til familien.

Læs også

6-årig pige faldt ud af vindue i SFO