Kendt tv-kok fra MasterChef er død

27/11/2019

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Det er en sorgens dag for familie, venner og fans af den populære tv-kok Gary Rhodes. Han døde i går i en alder af 59 år.

Mest læste i dag

Det er i dag kommet frem, at den 59-årige tv-kok Gary Rhodes er gået bort. Det skete ifølge familien i Dubai, hvor han lå med sin kone Jennie ved sin side.

Ifølge det britiske medie BBC, har Rhodes-familien udsendt en officiel meddelelse, hvor de også takker for den store opbakning, de har fået fra hele verden.

“Familien Rhodes er dybt kede af at måtte meddele, at vores elskede mand, far og bror er gået bort,” lyder indledningen på beskeden fra familien, der fortsætter:

“I går aftes gik Gary bort. Torsdag den 26. november 2019 i en alder af 59 år med sin kone Jennie ved sin side. Familien vil gerne takke alle for deres støtte, og vil gerne bede om fred i denne svære tid,” lyder det slutteligt fra familien.

Foto: Wikipedia

Gary Rhodes er en kendt tv-personlighed, der har haft et hav af optrædener i populære tv-programmer. Her har han blandt andet deltaget i programmerne MasterChef, MasterChef USA, Hell’s Kitches, mens han derudover også har haft sine egne programmer.

Gary Rhodes tog sin kokkeuddannelse på et catering college i den engelske by Thanet. Det var også her, at han mødte sin kommende kone Jennie. De blev gift i 1989, og sammen fik de to børn.

Her på redaktionen sender vi vores tanker til familien.

 

Anbefalet til dig