Kendt tv-vært færdig på TV2

11/12/20 13:42

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Tajmer.dk
Fredag står det klart, at en gammel sag sætter stopper for Jens Gaardbos tid på TV2 News.

Nu fortæller TV2 News, at den kendte tv-vært og journalist Jens Gaardbo fratræder sit job på kanalen. Det er en kulturundersøgelse på tv-kanalen, der nu gør at han fratræder. Ifølge pressemeddelelsen er det en 20 år gammel sag, der spøger. 

Den afgående vært accepterer beslutningen og anerkender, at selvom tiden var en anden, så var der tilfælde, hvor han udviste både dårlig dømmekraft og handlede forkert.

"På baggrund af en kulturundersøgelse på TV 2 fratræder NEWS-vært Jens Gaardbo sit job. Jens Gaardbo var i årene 1997-2003 nyhedschef på TV 2, og fratrædelsen sker på baggrund af handlinger begået i den periode," skriver TV 2 og tilføjer: 

"TV2 har lagt vægt på, at fratrædelsen omhandler dårlig dømmekraft."

Tager ansvaret

Det oplyses desuden, at Jens Gaardbo accepterer beslutningen. Ifølge pressemeddelelsen, så anerkender han desuden at tiden var en anden, men han alligevel udviste dårlig dømmekraft og handlede forkert. 

"Det var ikke i overensstemmelse med den værdighed, der bør være i jobbet som leder – eller i jobbet som et af stationens ansigter udadtil. Det tager jeg nu ansvaret for og konsekvensen af," udtaler Jens Gaardbo.

Slutteligt oplyses det, at Jens Gaardbo stopper ved ugangen af 2020.