Kendt tv-vært melder ud: Efter 14 år er det nu slut

26/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Familien beder derfor nu om ro.

Mest læste i dag

Nu er det slut. Sådan lyder det fra Felix Smith.

I 14 år har han dannet par med kæresten Marie Schmidt. Sammen har de to sønner, Theodor på 12 år og Arthur på 6 år. Men nu har parret altså besluttet at gå hvert til sit. 

"Marie og jeg har besluttet at flytte fra hinanden efter 14 år. Det er en stor beslutning, men den har været længe undervejs," lyder det fra ham i et opslgg på Instagram.

Han beskriver også, at det er en beslutning som parret er enige om.

"Vi gør det i enighed og med stor kærlighed til hinanden. Det er en svær tid, især for børnene, og vi beder derfor om ro og fred," slutter han af.

Foto: Felix Smith/ Instagram

 

Kærlige hilsner 

Støtten vælter allerede ind i kommentarfeltet, hvor mange sender parret kærlige tanker.

Lene Beier sender hjerter, mens Christian Stadils kone, Alice, skriver: "Elsker jer".

Også kendisser som Dar Salim, Pelle Hvenegaard, Sara Bro, Jenna Bagge og mange flere, sender varme hilsner til Felix og Marie.

Felix Smith er desuden snart aktuel i den 3. sæson af programmet Over Atlanten, hvor han sammen med tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, Umut Sakarya, Ditte Julie Jensen, Sarah Bro og Johannes Nymark, sejler fra Holdet stævner ud fra Lanzarote til øen Aruba i Caribien.

Programmet er optaget i november og december sidste år og har premiere på Discovery+ i foråret og på Kanal 5 senere på året. Det skriver Digitalttv.