Kendte hitsanger død: Blev kun 46 år

07/04/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den kendte sanger er gået boet i en alder af kun 46 år. Han var bedst kendt som en del af popgruppen S Club 7.

Mest læste i dag

Den britiske sanger Paul Cattermole, der især er kendt for at have været medlem af popgruppen S Club 7, er gået bort. Han blev kun 46 år gammel.

Det skriver flere medier, herunder BBC og The Guardian, ifølge Ekstra Bladet.

Sangerens familie har udsendt en meddelelse, hvori de meddeler, at den kendte sanger er gået bort. Her skriver de også, at det er uventet, at han døde.

"Det er med stor sorg, at vi annoncerer den uventede bortgang af vores elskede søn og bror Paul Cattermole," lyder det i en erklæring fra hans familie og gruppe.

I meddelelsen fremgår det også, at det har ramt dem hårdt, at den britiske sanger er død, men at de også er taknemmelige for de minder, de har skabt sammen med ham gennem årene.

"Vi er knuste over bortgangen af vores Paul. Der er ingen ord, der kan beskrive den dybe sorg og tabet. Vi var så heldige at have ham i vores liv og er taknemmelige for de fantastiske minder, som vi har," lyder det også.

Både BBC og The Guardian skriver, at Cattermole gik bort torsdag i denne uge. I skrivende stund er der ikke blevet meldt noget ud om, hvad der kostede ham livet.

Cattermole var - som sagt - især kendt for at være en del af gruppen S Club 7, der var en af de største popgrupper i slutningen af 90'erne og starten af 00'erne. De var primært kendt i Storbritannien.

De havde flere hits, men de var især kendt for sange som 'Don't Stop Movin' og S Club Party'. Siden deres start har S Club 7 solgt mere end ti millioner album på verdensplan. Derudover har de også vundet to Brit Awards.

Cattermole var kun med i gruppen i en kort periode, da han kun var med i perioden fra 1999 til 2002.

Anbefalet til dig