Kenth Nielsen mener danskerne er hykleriske: Har ingenting til overs for dem

Nyheder
Danskerne har haft svært ved at holde afstand, og de brokker sig over bøder. Det finder Kenth Nielsen latterligt. Foto: Shutterstock
I Danmark kunne man i weekenden opleve mange der fik bøder af 2500 kroner, og det skabte en voldsom debat, da flere fandt det urimeligt.

Mest læste i dag

I Thailand sidder Kenth Nielsen og finder danskernes debat latterligt. Hos ham er det nemlig en helt anden hverdag, for i Thailand er mundbind obligatoriske, man skal bruge håndsprit og man får målt, om man har feber inden man kan besøge en butik. Bryder man loven er der kæmpe straffe, som ligger langt fra de 2500 kroner man må smide i Danmark.

Kan få store konsekvenser

Den 50-årige dansker Kenth Nielsen, ser en ganske anden hverdag end vi gør herhjemme. Til dagligt bor han i den thailandske provins Phichit, og her er der udgangsforbud fra 22 til 04, og overholder man ikke reglerne, så falder hammeren hårdt.

I Thailand er de nemlig vant til at håndtere ting på en ganske anden måde en i Danmark. Det fortæller Kenth Nielsen til B.T. 

Som kan fortælle, at det thailandske folk er opdraget med, at det, de får at vide af myndighederne, er det, de gør.

Derfor siger der ikke så meget til, at alt er lukket ned. De indfinder sig bare.

Op til to års fængsel

Kenth fortæller, at hvis man overtræder reglerne, kan man få en bøde på 100.000 baht, der svarer til 21.000 kroner, og op til to års fængsel oveni hatten.

Han bliver derfor forarget når han ser danskerne brokke sig.

Særligt debatten om opholdsforbud på Islands Brygge, hvor flere har brokket sig over en bøde på 2500 kroner.

”Jeg ryster på hovedet af det. Jeg læste en historie om en mor, der var dybt fortørnet over at have fået en bøde på 2.500 kroner, da hun var gået ind på en legeplads med to børn. Jeg tænker, at politiet har afspærret området. Der er adgang forbudt. Hendes argument er, at der ikke var andre, så må hun godt… ’Nej, du må ikke gå ind,” siger Kenth Nielsen til B.T., som fortæller, at han ingenting har tilovers for, at danskerne bliver sure over bøden på 2.500 kroner. Han mener, at de i stedet burde tage situation alvorligt, og kalder dem for hyklerisk.

Skulle have været hjemme

Kenth har været i Thailand siden oktober, for at besøge sin kæreste, men han skulle være fløjet tilbage til Danmark den 17. marts.

Først blev hjemturen udskudt til maj, men nu har den lange udsigter, og er rykket til den 30. august.

Kenth er dog ikke sikker på, at han tager hjem der, da han vil hjem før der er styr på situationen i Danmark. Han føler nemlig, at han er et sikkert sted på nuværende tidspunkt.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig