Kevin Spacey afviser alle anklager

16/06/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Kevin Spacey har fået ubetinget kaution efter at være blevet anklaget for seksuelle overgreb ved en domstol i London i dag.

Mest læste i dag

Den 62-årige Oscar-vindende skuespiller mødte op i Westminster Magistrates' Court torsdag morgen.

Efter at have gået ind retten, skulle skuespilleren give sit navn, såvel som sin fødselsdato - den 26. juli 1959 og sin adresse i London.

"Hr. Spacey benægter på det kraftigste enhver kriminalitet i denne sag," sagde forsvarer Patrick Gibbs QC.

Ved afslutningen af ​​den 28 minutter lange høring foran vicedistriktsdommer Tan Ikram satte retten også en dato for Spaceys næste optræden, som vil være i Southwark Crown Court den 14. juli til et forberedelsesmøde. Det skriver Mirror.

Spacey mødtes af en skare af fotografer, da han dukkede op til retsbygningen lidt før kl.10.

Skuespilleren, iført et blåt jakkesæt, blev ledsaget af sit juridiske team samt to politibetjente, som kæmpede for at få ham fra en sølvfarvet Mercedes til indgangen.

Anklagerne:

  • To tilfælde af seksuelle overgreb på en mand, der nu er i 40'erne, i marts 2005 i London.

  • Seksuelle overgreb på en mand, som nu er i 30'erne, og fik ham til at deltage i gennemtrængende seksuel aktivitet uden samtykke, i august 2008 i London.

  • Seksuelt overgreb på en mand, som nu er i 30'erne, i april 2013 i Gloucestershire.

Spacey, en to-dobbelt Oscar-vinder, der er kendt for hovedrollerne i LA Confidential, The Usual Suspects og House Of Cards, havde tidligere sagt, at han ville rejse til Storbritannien for at stå over for anklagerne, som han forventes at nægte.

Den mest alvorlige anklage for at få en mand til at deltage i indtrængende seksuel aktivitet uden samtykke er en lovovertrædelse, der kun kan anklages, hvilket betyder, at den kun kan prøves i Crown Court.

Anbefalet til dig