Klar opfordring til prins George: Hold dig fra Harry

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ifølge kongehuseksperten skal den unge prins holde sig fra hans onkel.

Lige nu læser andre også

Prins Harrys forhold til sin nevø, Prins George, har været genstand for spekulation i offentligheden efter nylige udtalelser og begivenheder. Mens Harry tidligere udstrålede begejstring som en stolt onkel, har hans bånd til George ændret sig over årene.

Det skriver BoredDaddy via. Express.

I sin erindringsbog, Spare, beskrev prins Harry sin oprindelige glæde over at blive onkel til Prins George, og hans forventninger om at dele kvalitetstid med sin nevø. Han udtrykte ønsker om at introducere George til interesser som rugby og flyvning og håbede at give ham livsråd. Imidlertid ser virkeligheden ud til at have afveget fra hans forventninger.

Efter Georges fødsel flyttede prins Harry ind i Nottingham Cottage, der ligger i nærheden af Kensington Palace, hvor William, Kate og George boede. Harry håbede på hyppige besøg, men ifølge hans udsagn skete dette ikke som forventet. Han følte sig ikke inviteret ind i sin brors familie så ofte, som han havde antaget.

Selv om der ikke er nogen detaljer om det sidste møde mellem Harry og George, har eksperter påpeget, at George nu, som 10-årig, er mere opmærksom på familieforhold og de begivenheder, der præger dem. Han har været vidne til vigtige begivenheder, såsom dronningens død og hans far, Prins Williams, øgede rolle i kongehuset.

Angela Levin, en kongelig ekspert, har udtalt, at Kate og William bør tage skridt for at beskytte George mod en gentagelse af Harrys erfaringer. Hun mener, at George bør "holdes væk fra Harrys negative indflydelse" og at hans forældre, William og Kate, skal være der for at hjælpe ham i sin opvækst.

Det er vigtigt at bemærke, at prins Harry og prins William også har haft deres egne uenigheder og skiftende forhold. De har imidlertid arbejdet sammen for at bevare familiens enhed og deltage i vigtige begivenheder, såsom Prins Charles' kroning.

Derfor forbliver prins Harrys forhold til sin nevø Prins George et åbent spørgsmål og vil sandsynligvis fortsætte med at udvikle sig over tid. George, som arving til den britiske trone, vil fortsat have sin families støtte og vejledning, mens han vokser op i det offentlige øje.

Anbefalet til dig