Klaus Bondam takker af

10/3/22 11:15

Ida Hansson

Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix
Nu siger Klaus Bondam farvel og tak.

Cyklistforbundets direktør gennem de seneste otte år forlader direktørposten for at fokusere på sit kandidatur for Det Radikale Venstre til det folketingsvalg, som kommer senest foråret 2023. Det oplyser Cyklistforbundet i en pressemeddelelse.

Landsformand i Cyklistforbundet, Jens Peter Hansen, takker Klaus Bondam for en stor indsats og glæder sig over, at der i dag er en meget stor lydhørhed på Christiansborg og andre steder over for cykelsagen.

"Med Klaus Bondam i front er Cyklistforbundet i dag i den gode situation, at alle politiske partier på Christiansborg og en række betydningsfulde erhvervsorganisationer kender cykelsagen. Man ved godt, at cykling som samfundets schweizerkniv kan bidrage til løsning af en lang række alvorlige samfundsmæssige udfordringer og derfor bør have et stærkt politisk fokus, siger Jens Peter Hansen, der ønsker den afgående direktør held og lykke i det videre arbejde med at blive valgt til Folketinget," siger Jens Peter Hansen.

Klaus Bondam, der tiltrådte som direktør i foråret 2014, lægger ikke skjul på, at han har været meget glad for sine år i Cyklistforbundet:

Foto: Instagram/@klausbondam

Foto: Instagram/@klausbondam

"Tak til Cyklistforbundet medarbejdere, medlemmer og hovedbestyrelse for et godt og tillidsfuldt samarbejde gennem 8 år. Tak til loyale og lydhøre samarbejdspartnere i kommuner, regioner og på Christiansborg – både blandt politikere og embedsværk. Tak til fonde og sponsorer. Tak for cykelturen! Og tak for al den medvind I har givet mig og cykelsagen undervejs," skriver Klaus Bondam på sin Instagram-profil.