"Klovn"-stjerne afslører: Smagte sin fars aske

30/11/22 17:58

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Han afslører, at han har smagt sin fars jordiske rester.

Podcasten "Casper ringer til Frank", som er et samarbejde mellem Casper Christensen og Frank Hvam, indeholder af og til nogle skøre samtaler.

Indledningsvist har Frank afsløret, af han var flyttet, men til den anden side af Jorden sammen med sin familie, hvorefter Casper afslørede, at en af hans kolleger var faldet død om, mens de arbejdede.

Men i det seneste afsnit har Frank snakket om et møde med en kannibal. Her skulle sidstnævnte blandt andet have nævnt, at man spiser sine kære, når de er døde.

Derved skulle man føle sig tæt på dem. 

Frank afslører herefter, at han såmænd har indtaget lidt af en afdød.

"Da min egen far døde – sorgen er så stor, at man har lyst til at smelte sammen med den afdøde. Og jeg kan fortælle dig, at jeg på et tidspunkt har hans urne i hænderne, og der opdager jeg, at jeg har fået noget aske på fingrene," siger han, hvorefter Casper bryder ind:

"Sutter du på dem?," hvortil Frank svarer:

"Det gør jeg, ja. Lynhurtigt. I sorg."

Ikke den eneste

Frank Hvam er såmænd ikke den eneste, der har smagt asken fra en afdød.

Det har også Signe Lindkvist, som i 2018 afslørede, at hun har smagt sin afdøde mors aske.

"Jeg gjorde noget, som nok er meget morbidt, og i virkeligheden skulle jeg nok holde det for mig selv, men nu siger jeg det alligevel. Jeg kunne ikke lade det der aske være – jeg blev nødt til at gøre noget."

Hun fortæller herefter, at hun tog sin finger ind i munden for at gøre den våd, hvorefter hun stak den ned i asken og smagte på det.