Knust Pernille Rosendahl - ‘Du bor i os for evigt’

29/9/20 07:54

Sarah Steenfeldt

Foto: Melanie Eriksen (CPH Music Marketing)
Sangerindens seneste opdatering på Instagram, afslører en sørgelig nyhed.

Forleden måtte Pernille Rosendahl tage afsked med er nært familiemedlem - nemlig den lille franske bulldag Fuji. Familiens kære firbenede medlem, blev otte år gammel og boede i sin seneste tid hos eksmanden Johan wohlert på Fyn, hvor Fuji nu også er blevet begravet. Det oplyser Se og Hør. 

‘For os var han indbegrebet af trofasthed, leg, drømme og ubetinget kærlighed. Han har været vidne til gode tider, til transitioner i vores liv, og så har han været den fineste hund, der altid skulle have styr på flokken,’ skriver Pernille på sin private Instagram-profil om Fuji.

Begravet hvor han kan følge med

Hun fortæller også at han nu er blevet begravet, hvor han kan kigge ud over markerne og følge med i naturens gang. 

‘Et lille hundeliv er slukket, men du bor i os for evigt. Vi elsker dig Futteberg så uendeligt højt. Helt op til månen og stjernerne og tilbage igen. Skriver sangerinden til sit opslag på Instagram.

Alle hundeejere ved at en hund ikke ikke ‘bare’ er en hund - den er et familiemedlem som man elsker og som det gør uendeligt ondt at sige farvel til. For nylig kunne Tv-værten Janni Pedersen også dele, at hun også har mistet sin elskede hund Bella. 

Bella havde fået en skade i forbenet, som gjorde livet svært for hende - derfor valgte Janni Pedersen sammen med manden Kim, at tage den tunge beslutning at sige farvel til Bella. Hun blev 15 år og Janni beskrev på sin Instagram at hun havde ‘elsket hver dag med hende’.