Knust Tina Lund: Drømmen er brast

Foto: Instagram

Tina Lund er blevet efterladt knust, efter hendes helt store drøm er brast.

Tina Lund har altid haft en stor drøm om at deltage ved De Olympiske Lege i ridebanespringning.

Læs også

Mand truede med at bombe Amalienborg: Nu er han dømt

Egentlig var det en drøm, der efter planen skulle være gået i opfyldelse ved OL i Tokyo, der begynder den 23. juli. Det skriver BILLED-BLADET

Sådan bliver det dog ikke. Det har springrytter og 'Forsidefruer'-stjerne selv har afsløret på sin Instagram. 

Det er dog ikke af sportslige årsager, at det ikke bliver til en tur til OL for Tina Lund i år. Tina Lund havde nemlig allerede kvalificeret sig til OL sammen med sin hest Carallo. 

Dog var de endnu ikke blevet udtaget. Nu kommer det dog heller ikke til at ske, da de har været ude for et uheld. 

At det skulle vise sig at være et uheld, der skulle ende med at sætte en stopper for hendes drømme om at deltage ved OL, har været rigtig hårdt for Tina Lund. Det fortæller hun om i et opslag på sin Instagram-profil. 

"Det har været rigtig hårdt og jeg har været meget, meget ked af det. Nu går det heldigvis fremad igen. Desværre blev er ingen mesterskaber for os i år som vi havde håbet på," skriver hun blandt andet i sit opslag. 

For seks uger siden kom hendes hest Carello til skade i hestetransporteren, da de var på vej til et stævne i Holland. Det er denne skade, der har endt med at sætte en stopper for Tina Lunds drømme om OL-deltagelse i denne omgang.

Foto: Instagram

"Nu er alt fokus på at få ham klar igen," skriver hun på Instagram, hvorved hun også indikerer, at de håber på at kunne kvalificere sig til OL i Paris i 2024.

Læs også

Bagedyst-stjerne afslører: Det er slut

Som angivet tidligere, fortæller Tina Lund også på Instagram, at det går fremad med Carello.