Køligere vejr på vej: Temperaturen dykker under 20 grader

16/07/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Temperaturen kommer til at dykke under 20 grader i den kommende uge.

Mest læste i dag

Efter en periode med sol og varme, ser det ud til, at det danske sommervejr tager en drejning. Ifølge DMI vil den kommende uge byde på en blanding af sol, skyer, regn og byger, men det mest iøjnefaldende er, at temperaturen vil falde til under 20 grader.

Mandagen starter med lidt eller nogen sol og spredte byger. Temperaturen vil ligge mellem 17 og 22 grader, men en frisk vind fra sydvest kan gøre det køligere, især ved kysterne, hvor der kan være op til hård vind eller kuling.

Tirsdagen fortsætter i samme spor med nogen eller en del sol, men også perioder med mere skyet vejr og mulighed for enkelte byger. Temperaturen vil igen ligge mellem 17 og 22 grader, men en frisk vind fra vest kan gøre det køligere, især ved kysterne.

Onsdagen byder på en blanding af lidt eller nogen sol mod nord og øst, mens resten af landet vil være mest skyet med regn eller byger. Temperaturen vil falde til mellem 15 og 20 grader, hvilket markerer starten på en køligere periode.

Torsdagen vil byde på nogen sol og enkelte byger, men temperaturen vil fortsætte sit dyk og ligge mellem 14 og 19 grader. Fredagen fortsætter denne tendens med nogen sol og spredte byger, og temperaturen vil ligge mellem 15 og 20 grader.

Weekenden vil fortsætte med ustadigt vejr og ret uændrede temperaturer, hvilket betyder, at vi kan forvente flere dage med temperaturer under 20 grader.

Selvom den ustadige vejrtype de kommende dage er sikker, er timingen af nedbør og nedbørsmængder noget usikre. Så selvom vi kan forvente køligere vejr, er det stadig en god idé at holde øje med vejrudsigten.

Anbefalet til dig