Komiker død

29/03/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Komikeren er død i en alder af 67 år.

Mest læste i dag

Komiker og tv-profil Paul O'Grady er død. Han blev 67 år gammel. Lily Savage og Radio 2-stjernen døde "uventet, men fredeligt" tirsdag aften (28. marts), bekræftede hans partner Andre Portasio.

"Det er med stor sorg, at jeg meddeler jer, at Paul er gået uventet, men fredeligt bort i går aftes. Vi beder om, i denne svære tid, at mens I fejrer hans liv, så respekterer I også vores privatliv, når vi affinder os med dette tab," lød det fra Andre Portasio.

"Han vil blive meget savnet af sine kære, venner, familie, dyr og alle dem, der nød hans humor, vid og medfølelse. Jeg ved, at han ville have mig til at takke jer for al den kærlighed, I har vist ham gennem årene," tilføjede han.

Yderligere detaljer om Pauls dødsårsag er endnu ikke blevet afsløret. Det skriver Daily Star.

Paul O'Gradys sidste opdatering på sociale medier var en hjerteskærende hyldest på Instagram efter tabet af sit elskede kæledyr, som døde få dage før han selv gjorde det.

Foto: Privat

Paul blev et kendt ansigt på Londons homoseksuelle scene i løbet af 1980'erne med sin drag queen-persona Lily Savage, hvorigennem han opnåede større popularitet i 1990'erne.

Han skabte sig hurtigt et navn inden for komedie og tv og medvirkede i en række shows gennem årene, især The Paul O'Grady Show og Paul O'Grady: For the Love of Dogs.

I 2020 fortalte Paul O'Grady, at han have haft tre hjerteanfald, nyresvigt og coronavirus.

Han oplevede hjerteanfald i 2002, 2006 og 2014, og hans forældre døde begge af hjerteproblemer.