Kommende koncert: Rock kopiband 'Will Rock You' i Parken!

23/11/2023

Mie M.B

Foto: Live Culture/Presse
Populært band kommer til Parken i selskab med Danmarks Underholdningsorkester

Mest læste i dag

Queen Machine hæver showet til et nyt og uset niveau, når de sammen med Danmarks Underholdningsorkesters mange dygtige klassiske musikere fornyer Queens bagkatalog og bygger bro mellem rocken og den klassiske verden. Det skriver Live Culture i en pressemeddelelse.

Det er begavet, erfarne og kvalitetsbevidste musikere, der skaber en powerfuld og spektakulær koncert med værker som ”The Show Must Go On”, ”Bohemian Rhapsody” og ”We Are The Champions”. Broen bygges mellem de udødelige hits og Danmarks Underholdningsorkesters smukke harmonier og klange.

Ud af den klassiske musiks komfortzone

Lysten til at bevæge sig langt uden for klassiske musik komfortzone er en integreret del af Danmarks Underholdningsorkesters DNA. Orkesteret samarbejder med en bred vifte af bands og musikere fra den populærmusikalske verden, hvor den symfoniske musik bringes ud til danskerne i nye spændende fortolkninger.

"Det bliver et musikalsk festfyrværkeri! Vi glæder os til at tilføre Queens ikoniske sange en stor symfonisk lyd. Jeg har selv haft fornøjelsen af at opleve Queen Machine og set, hvordan de med en enorm kærlighed til originalmaterialet formår at blæse publikum bagover. Det bliver en turné med et fuldt arsenal af lysshow og spektakulære kostumer, og sammen med Queen Machine giver vi danskerne en sjælden mulighed for at opleve Queens udødelige hits i symfoniske versioner" – udtaler Andreas Vetö, direktør for Danmarks Underholdningsorkester.

Queen Machine og Danmarks Underholdningsorkester spiller i 12 danske byer i efteråret '24.

Jyske Bank Arena, Odense

Lørdag den 16. november.

Billetpris fra 435 kr. + gebyr

Siddekoncert. Dørene åbner kl.18.00. Koncertstart kl.19.30.

Billetsalget starter den 23. november kl.10.00.

Anbefalet til dig