Kommentar fra Karsten Ree stjæler overskrifter: Nu svarer Janni igen

Nyheder
Foto: Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix
Foto: Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix
Den tidligere forsidefrue havde ikke forventet andet.

Lige nu læser andre også

Skilsmissen mellem Janni og Karsten Ree er ikke ligefrem gået stille for sig.

Mens Janni flittigt har talt med diverse medier, har Karsten forholdt sig tavs - men det blev der lavet om på i går, da Ekstra Bladet i går fangede ham til årets uddeling af Rungstedlundprisen 2024 i Rungsted.

"Jeg har ikke lyst til at sige noget som helst, hvis jeg synes, at det hele er billigt og dårligt. Så er der ikke noget at sige. Det er ikke det værd. Det kan ikke svare sig at tale om det. Det er tarveligt!", lød det fra DBA-milliardæren.

Karstens udtalelser kommer dog ikke bag på hans tidligere partner.

I en kommentar til B.T. giver Janni nemlig tilbage af samme skuffe.

"Det er hans ordforråd. At alting er tarveligt og billigt. Det bruger han om alt muligt. Så det kommer ikke bag på mig."

Noget tyder på, at hun er vant til Karstens karakteristiske ordvalg, som har præget flere af hans offentlige udtalelser gennem tiden.

Grove og alvorlige beskyldninger

Skilsmissen har indtil nu været en giftig affære fyldt med tunge beskyldninger fra begge parter.

Janni har blandt andet beskyldt Karsten for både psykisk og fysisk vold og for utroskab under deres ægteskab.

På den anden side har Karsten anklaget Janni for afpresning – og hele sagen ligner efterhånden mere en følelsesmæssig krigszone end en simpel skilsmisse.

Sådan startede det

Da Karsten og Janni mødtes tilbage i 2013 var de begge to optaget.

De havde set hinanden ved flere sammenkomster, og en dag blev Janni så ringet op af Karstens kammerat, Axel Juhl Jørgensen, der på vegne af DBA-milliardæren inviterede hende til Caribien.

"Jeg blev lidt stødt over det. Jeg var jo forlovet, så jeg takkede nej. Men Karsten er vedholdende, så han sagde: ’Du har en time til at tænke over det, for så ringer jeg dig op igen’. Men mit svar var stadig nej," har Janni tidligere udtalt til B.T.

Efter at Janni Ree takkede nej til tilbuddet, skulle man ikke tro, at der var mere at komme efter, men et par måneder efter mødtes Janni og Karsten igen til et større arrangement - og denne gang ankom de begge alene.

Janni Ree har førhen fortalt til Femina, at det var ved dette møde, at det endte med at gå galt:

"Vi hører Enrique Iglesias, kigger hinanden dybt i øjnene og får nogle sjusser. Karsten har også en kæreste, så det er lidt forbudt, men det ender med, at vi er sammen."

Den store ups'er fra de to kendisser endte med at blive starte på et 11 år langt kapitel, som nu er nået til vejs ende.

Anbefalet til dig