Kommentar til 'Årgang 0'-Stephanie: 'Hold kæft, fede hval'

24/10/2020

Mathias Busekist

Stephanie Siguenza er ikke bleg for at erkende, at hun har taget på.

Mest læste i dag

Stephanie Siguenza har ikke et godt selvværd, og det er unavngivne personer på internettet begyndt at mine hende om. 

Det sker på YouTube, hvor Stephanie har sin egen kanal, hvor hun snakker om sin hverdag og lufter sine tanker. 'Hold kæft, fede hval', 'Du ser gravid ud, tudefjæs', kan man blandt andet læse i hendes kommentarfelt. 

Det skriver B.T. 

Stephanie har da planer om at smide kiloene. Hun har bare ikke planer om, at det bliver lige nu. Det skal heller ikke fremskyndes, fordi andre siger, hun skal.

Det slår hun fast i sin nye bog 'Stephanie - fra Årgang 0 til frihed'.

Hun har altid lagt meget fokus på, hvad andre synes om hende. Det endte med, at det var vigtigere end, hvordan hun selv havde det.

Hun var flot og tynd, men hun var ikke glad. 

Har altid følt sig udenfor

Stephanie blev hurtigt en tv-kendis hertillands, og man fandt ud af, at hun ikke just havde en kernefamilie. Det betød, at hun ikke ønskede at skille sig yderligere ud. 

"Jeg kan ikke forklare, hvorfor jeg begyndte at spise så lidt. Jeg tror, at jeg var stresset. Stresset over skolen, stresset over mine forældres situation, stresset over familielivet i det hele taget, stresset over at være 'Stephanie fra Årgang 0'. Jeg havde det ikke godt i den periode," skriver hun i bogen. 

Hun fortæller yderligere, at hun ofte kigger sig selv i spejlet og hader, hvad hun ser. Hun har dog med tiden lært, at det er en forkert måde at tænke på. 

Stephanie er derfor begyndt at give sig selv flere komplimenter, når hun er nede. Det gør hun, da hun mener, at man ikke får noget ud af at fortælle sig selv, at man intet er værd. 

Hun er desuden stoppet med at læse kommentarfeltet på hendes sociale medier, for at undgå, at hun igen falder ned. 

"Jeg kan ikke lade være med at synes, folk er underlige, når de har behov for at skrive den slags ting. De burde tænke mere over, hvad det gør ved dem, de skriver til," lyder det i hendes bog. 

Anbefalet til dig